Измени Превод
страна Transposh - translation plugin for wordpress

Бригадаус ЕООД беше формиран, за да раководи и управува многу различни проекти, најмногу во интернет и медиумските индустрии.

Секоја страница има свој идентитет, целна публика и своите сопствени цели.

Бригадаус ЕООД и сите наши партнери постојано работиме за понатамошен развој на нашите активности, за да останеме еден чекор понапред од многуте барања на нашите корисници.

Работат во нас

Нашите проекти:

Pulverkaffe.dk

20/03/2017

Pulverkaffe.dk

Магазин за кафе към Датският пазар

denmark_flag-8

Виж повече

Firmakatalog.dk

13/12/2016

Firmakatalog.dk

Безплатен фирмен каталог към Датският пазар.

denmark_flag-8

Виж повече

Luxline.dk

19/09/2016

Luxline.dk

Луксозни стоки към Датският пазар

denmark_flag-8

Виж повече

Similar.Software

09/09/2016

Similar.Software
Намери най-добрите програмиБезплатен каталог за програми към световния пазар

world

Виж повече

AlternativTil.dk

02/09/2016

AlternativTil.dk

Най-добрите програми, към Датският пазар

denmark_flag-8

Виж повече

Programi.Online

29/08/2016

Programi.Online

Намери най-добрите програмиБезплатен каталог за програми и апликации

bulgaria-flag

Виж повече

Pazar.Trade

02/05/2016

Pazar.Trade

Ynternatsyonalen продавница за Gadgets, dzhundzhuriyki и мода. Кон Светскиот пазар, работи со многу валути.

world

Виж повече

Gadgetzone.dk

08/03/2016

Gadgetzone.dk

Продавница за Gadgets и dzhundzhuryyky. Кон Данскиот пазар.

denmark_flag-8

Виж повече

Gadgetshop.bg

14/01/2016

Gadgetshop.bg

Продавница за Gadgets и dzhundzhuryyky.

bulgaria-flag

Виж повече

Modnoizgodno.bg

13/10/2015

Modnoizgodno.bg

Најевтини цени и квалитет на модата, облека и додатоци

bulgaria-flag

Виж повече

BGstoki.bg

31/08/2015

BGstoki.bg

Бугарски стока со светска испорака за првпат

world

Виж повече

Luxline.bg

19/06/2015

Luxline.bg

Првиот ни магазин, местото каде што ние самите купувањето. Луксузни стоки на Бугарскиот пазар

bulgaria-flag

Виж повече

Rezerviraj.bg

30/01/2015

Rezerviraj.bg

Бесплатен фирмен каталог со над 50.000 фирми

bulgaria-flag

Виж повече

Turtlemedia.dk

26/01/2015

Turtlemedia.dk

Фейсбук поддръжка и реклама към Датският пазар.

denmark_flag-8

Виж повече

Turtle.Media

04/12/2014

Turtle.Media

Фејсбук поддршка и реклама

bulgaria-flag

Виж повече

Tvoqtbiznes.com

21/10/2014

Tvoqtbiznes.com

Веб Дизајн и SEO

bulgaria-flag

Виж повече

Brigadaus.bg

20/10/2014

Brigadaus.bg

Светските ни амбиции
world

Виж повече
 Измени Превод
страна Transposh - translation plugin for wordpress

Brigadaus Site Seal


Call us, Wherever you are!