Edit Translation
nga Transposh - translation plugin for wordpress

Brigadaus Ltd Ajo u krijua, për të udhëhequr dhe menaxhuar shumë projekte të ndryshme, sidomos në industrinë e internetit dhe mediave.

Çdo faqe ka identitetin e vet, audiencë të synuar dhe qëllimet e tyre.

Brigadaus Ltd dhe të gjithë partnerët tanë vazhdimisht ka punuar për të zhvilluar më tej aktivitetet tona, për të qëndruar një hap përpara nga kërkesat e shumta të përdoruesve tonë.

Duke punuar me ne

Projektet tona:

Pulverkaffe.dk

20/03/2017

Pulverkaffe.dk

Магазин за кафе към Датският пазар

denmark_flag-8

Mësoni më shumë

Firmakatalog.dk

13/12/2016

Firmakatalog.dk

Pa pagesë Business Directory në tregun danez.

denmark_flag-8

Mësoni më shumë

Luxline.dk

19/09/2016

Luxline.dk

mallrave luksoze në tregun danez

denmark_flag-8

Mësoni më shumë

Similar.Software

09/09/2016

Similar.Software
Gjej programet më të mira – i lirë i programeve në tregun global

botë

Mësoni më shumë

AlternativTil.dk

02/09/2016

AlternativTil.dk

Programet më të mira, në tregun danez

denmark_flag-8

Mësoni më shumë

Programi.Online

29/08/2016

Programi.Online

Gjej programet më të mira – i lirë i programeve dhe aplikacioneve

bulgaria-flag

Mësoni më shumë

Pazar.Trade

02/05/2016

Pazar.Trade

shop Ynternatsyonalen për Gadgets, dzhundzhuriyki dhe modës. Për tregun global, punon me shumë monedhave.

botë

Mësoni më shumë

Gadgetzone.dk

08/03/2016

Gadgetzone.dk

Dyqan për Gadgets dhe dzhundzhuryyky. Në tregun danez.

denmark_flag-8

Mësoni më shumë

Gadgetshop.bg

14/01/2016

Gadgetshop.bg

Dyqan për Gadgets dhe dzhundzhuryyky.

bulgaria-flag

Mësoni më shumë

Modnoizgodno.bg

13/10/2015

Modnoizgodno.bg

çmimet më të mirë dhe cilësia e modës, rroba dhe pajisje

bulgaria-flag

Mësoni më shumë

BGstoki.bg

31/08/2015

BGstoki.bg

mallrave bullgare furnizimi në të gjithë botën për herë të parë

botë

Mësoni më shumë

Luxline.bg

19/06/2015

Luxline.bg

Dyqan jonë e parë, ku ne vetë pazar. mallrave luksoze në tregun bullgar

bulgaria-flag

Mësoni më shumë

Rezerviraj.bg

30/01/2015

Rezerviraj.bg

Pa pagesë Business Directory me mbi 50.000 kompanitë

bulgaria-flag

Mësoni më shumë

Turtlemedia.dk

26/01/2015

Turtlemedia.dk

Mbështetja Facebook dhe publicitet në tregun danez.

denmark_flag-8

Mësoni më shumë

Turtle.Media

04/12/2014

Turtle.Media

Mbështetja Facebook dhe reklamat

bulgaria-flag

Mësoni më shumë

Tvoqtbiznes.com

21/10/2014

Tvoqtbiznes.com

Web Design dhe SEO

bulgaria-flag

Mësoni më shumë

Brigadaus.bg

20/10/2014

Brigadaus.bg

Ambiciet tona globale
botë

Mësoni më shumë
 Edit Translation
nga Transposh - translation plugin for wordpress

Brigadaus Site Seal


na telefononi, Kudo që të jeni!